Meistä

Verdeluxin tarina

Verdelux on kotimainen yritys, jonka kaikki valaisimet on valmistettu Suomessa.

Verdelux Oy sai alkunsa 2000 luvun alussa ratkaisemaan ulkovalaistusta riivaamaan ilkivalta ongelmaa. Tavoitteena oli luoda kestävä, tyylikäs ja ajaton ulkovalaisin julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Syntyi Verdelux Oy:n tuoteperheen ensimmäisen sukupolven Kuikka pylväsvalaisin.

Vuonna 2003 pylväsvalaisimen rinnalle syntyi pollari malli, joka myös oli suunniteltu ilkivallan kestäväksi.

Uusi sukupolvi:

Vuonna 2019 saimme yhteistyökumppaniksemme alan kaksi maailman johtavaa kansainvälistä yritystä, LED-valaisinvalmistaja Signifyn (Philips) ja optisten linssien valmistajan Ledilin.

Näiden kansainvälisten kumppaneiden tuoteteknologiaa hyödyntäen olemme kehittäneet kolmen viimevuoden aikana kokonaan uuden energiatehokkaan ulkovalaisinperheen nimeltä City Kuikka. Sen ensimmäisiä tuotteita ovat pollarivalaisin ja pylväsvalaisin. Myöhemmin on tulossa uusi seinävalaisin. Myös nämä valaisimet ovat IK -luokiteltuja ja Suomessa virallisesti SGS Fimko:n testaamia.

Pienenä perheyhtiönä tunnemme tuotteemme läpikotaisin. Olemme yhteydessä asiakkaisiimme ilman välikäsiä. Suunnittelemme ja kokoamme kaikki Verdelux valaisimet itse. Valmistuksesta huolehtii 9 suomalaista alihankkijaa. Annamme asiakkaalle maksuttoman henkilökohtaisen käyttöönotto-opastuksen ja sen jälkeisen ylläpitoneuvonnan. Takuu: valaisimien rakenteille 10 vuotta ja LED-tekniikalle valmistajan tehdastakuu 5 vuotta.

Suomalaisen työn osuus Verdelux-ulkovalaisimissa on 95%. Loppu koostuu ulkomaisen valmistajan LED-tekniikasta.